DMS Holland Service Center Kremer Nautic

Onze stabilisatiesystemen kunnen de rolbewegingen van uw Grand Banks sterk reduceren. Niemand aan boord meer misselijk of draaierig en niet langer een zwabberkoers. Met een DMS stabilisator aan boord wordt varen weer een comfortabel genoegen.

Door de jaren heen hebben DMS Holland en Kremer Nautic een sterke samenwerking opgebouwd gericht op het leveren en installeren van hoogwaardige stabilisatiesystemen voor motorjachten, met een bijzondere focus op Grand Banks. Uitgerust met een servicehal, travellift en winterstalling biedt Kremer Nautic uitgebreide faciliteiten voor de installatiewerkzaamheden.

De monteurs hebben al meerdere jachten uitgerust met een DMS MagnusMaster stabilisatiesysteem, waardoor de montage vaak slechts twee weken duurt. De toevoeging van een stabilisatiesysteem vergroot de mogelijkheden voor een jachteigenaar. De Grand Banks is van nature een stabiel jacht, maar op groot open water is een actief stabilisatiesysteem ook een must voor een Grand Banks.

Vaart u regelmatig op zee of op het IJselmeer en overweegt u een stabilisatiesysteem? Vraag gerust informatie aan Kremer Nautic of DMS Holland.
Uiteraard is het ook mogelijk om ervaringen uit te wisselen met jachteigenaren die al zijn uitgerust met een
DMS MagnusMaster.