Kremer Nautic is dé specialist op het gebied van service en onderhoud van Grand Banks, Eastbay en Palm Beach motoryachts. Wij zijn gevestigd in Heeg, in het hart van het Friese merengebied, en beschikken over een servicehal, een travellift en winterstalling (droog en nat).

Door onze directe relatie met MariTeam Yachting en de werf – GB Marine Group – en onze jarenlange ervaring met de genoemde merken, bieden wij een belangrijke meerwaarde ten opzichte van andere jachtservicebedrijven. Zo hebben wij rechtstreeks toegang tot alle technische (bouw)gegevens en overige achtergrondinformatie van uw schip, en zijn originele Grand Banks-onderdelen exclusief via ons verkrijgbaar.

Waar in Nederland, of Noord- Duitsland, uw schip ook ligt: wij staan voor u klaar. Voor onderdelen of advies is één telefoontje genoeg. Is er groter onderhoud nodig op onze werf in Heeg? Wij verzorgen het transport van en naar uw thuishaven, en alles daartussenin. Genieten van het resultaat van onze service, dat is alles wat u zelf hoeft te doen.

  • Service en Onderhoud
  • Winterstalling
  • Navigatie
  • Grand Banks onderdelen